Finger Fashion

Workshop

Bij Finger Fashion is het ook mogelijk om workshops te volgen

Workshop manicure en makkelijke nailart

In deze workshop ga ik u stap voor stap leren hoe u uzelf of anderen een basis manicure kunt geven waarbij u leert uw handen en nagels goed te verzorgen zodat ze er altijd optimaal uit zien. Daarnaast leer ik u op een makkelijke manier nailart maken met behulp van spullen die u al in huis heeft of die makkelijk en goedkoop te vinden zijn. Korte of lange nagels, natuurlijke of kunstnagels het maakt niet uit, van elke nagel kun je wel iets moois maken. In de nail-art workshop leert u, hoe u met verschillende kleuren nagellak, glitters, steentjes, stipers enz. en natuurlijk een beetje fantasie de mooiste en leukste nagels creŽert.

Voor wie is deze workshop bedoeld:

Deze workshop is vooral geschikt voor diegene die altijd nette verzorgde nagels wil hebben en net iets meer wil dan een lakje in 1 kleur. Ook moeders, dochters, vriendinnen en oma's kunnen in deze workshop leren hoe ze hun eigen nagels of die van hun dochter, kleindochter, zus of vriendin kunnen verzorgen en opleuken.

Hoe ziet de workshop nail-art eruit:

We beginnen met een klein stukje theorie over de verschillende soorten materialen die u kunt gebruiken, en hoe u ze het beste kunt gebruiken. Ik laat u verschillende voorbeelden zien die u eventueel kunt maken. U krijgt van mij een "nagelwieltje" waar u heerlijk op kunt oefenen en deze mag u na afloop ook meenemen naar huis. Daarna mag u zelf aan de slag om alles uit te proberen. Tussentijds kunt u altijd vragen of we u even komen helpen als u het niet meer weet.

Overige informatie:

De workshop wordt gegeven op uw eigen locatie met een minimale opgave van 4 personen. Groepen groter dan 10 personen is mogelijk, maar alleen in overleg. Alle benodigde producten neem ik mee en het enige wat nodig is, is een tafel waar iedereen goed omheen kan zitten. De kosten van de workshop zijn Ä25,- per persoon en dat is inclusief een goodybag ter waarde van Ä7,50, zodat u thuis gelijk aan de slag kunt. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

Wilt u meer informatie of zich opgeven voor de workshop, kunt u me bereiken via telefoon, mail, sms, whatsapp, twitter of facebook. Hopelijk tot snel bij de workshop!

workshop 001 workshop 002

Finger Fashion, Beatrixstraat 4v 7161 DK Neede (Berkelland)

© 2006-2011 www.mijn-eigen-website.nl